Gör gravlyktan personlig genom att välja hur den skall se ut. Välj en symbol ur möjliga symboler. Lägg till namn och om så önskas, födelsedatum och datum då personen avled. Ni ser de olika symbolerna längre ner på den här sidan. Där visas också några exempel på hur det kan se ut.

När ni kommer till butiken kommer ni att få fylla i era val. Så titta redan nu hur ni vill ha den. På symbol så använder ni namnet som står över den symbol ni vill ha. Typ Sol 3. Är det så att ni väljer att inte ha med någon av valen så skriver ni “Inget val” Ni måste nämligen fylla i alla fälten för att komma vidare.

Det går att få gravlyktan utan kors. Nämn det i samband med beställning så tar vi bort korset.

Välj gärna ett av de batteriljus som är framtagna för gravlyktan. Om ni vill ha vanliga oljeljus så är det tre dygns ljuset som passar.

I butiken kan ni även köpa etikett utan gravlykta. För den som har köpt en gravlykta och som vill komplettera den med en tryckt etikett.

Vid leverans av lyktan kan man uppleva den lite flammig/prickig. Det är specialklistret som härdar och det kommer inom kort att klarna/försvinna.